Lucka nummer 2 - Hogwarts emblem

Den magiska paketkalendern har verkligen blivit en succé! Redan i samband med att vi vaknade imorse fick jag en inbjudan, ganska formellt framförd för att vara från en sjuåring, att närvara vid öppning av lucka nummer 2, som innehöll två julgransprydnader föreställande Hogwarts emblem.


Emblemen hittade jag på Pinterest och printade, klistrade på båda sidorna av en styvt papper och klippte ut. Framsidan av ett gammalt nummer av tidskriften ”Advokaten” visade sig ha lagom tjocklek och stadga, för den som har ett sådant liggande hemma. Guldband och lite glitter fick höja julgransprydnadsfaktorn lite. Efter en sista koll att inte någon halvspännande text om FRA-lagen eller reklam för arbetsrättslig litteratur lyser igenom var det klart.


Detta bedömde jag som den tråkigast luckan och lade den därför tidigt i december. Vem vill ha en kalender där luckorna blir tråkigare och tråkigare? Bättre att gå ut försiktigt och stegvis bygga upp till ett crescendo framåt julafton. Men när allt kommer omkring vet man så lite om vad som kommer att vara uppskattat. De här papp-bitarna med glitter och Hogwartstryck fick omdömet: "Åh! De här måste vi spara!!!"



Trollformeln är ”Geminio”.


Kommentarer

Populära inlägg